Suport clienti Flanco non stop

Nu stiu daca ati aflat despre serviciul  #suportclientinonstop de la Flanco lansat de curand, un serviciu disponibil 7 zile din 7, la orice ora si in orice zi la care toti clientii vor primi un raspuns la apelul telefonic in cel mai scurt timp, aproximativ 40 de secunde.

Vrei sa afli care sunt modalitatile de plata acceptata de Flanco? Vrei sa faci o comanda online si ai nevoie de ajutor? Nu stii ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de un credit la Flanco? Vrei sa afli mai multe detalii despre cardul de fidelitate Mereu Flanco? Vrei sa stii in cat timp se va face livrarea produselor comandate de pe site sau vrei sa rezervi un produs si sa il ridici din magazin?

Toate aceste intrebari si nu numai isi gasesc raspunsul la serviciu Suport clienti 24/7 implementat de Flanco. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la unul din numerele de telefon disponibile pe site 021. 203.81.70 sau 0374.477.100 sau sa trimiti un email la adresa suport@flanco.ro

Eu astazi am vrut sa vad care este viteza de raspuns la serviciul t6elefonic #suportclientinonstop asa ca am sunat si am intrebat un operator daca as putea sa platesc la Flanco cu tichete cadou, o informatie foarte importanta pentru mine deoarece am primit de curand cateva tichete cadou si as vrea sa le folosesc ca sa cumpar ceva de la Flanco.

Mai jos aveti conversatia si dovada ca timpul de raspuns este foarte mic in mai putin de 35 de secunde am fost preluata de un operator care mi-a raspuns la intrebarea adresata.

Consider ca acest serviciu de la #Flanco este binevenit si va reusi sa solutioneze foarte multe solicitari ale clientilor intr-un timp record. Felicitari Flanco pentru cel mai bun serciu Suport Clienti de pe piata!

 

Rezultate studiu organizat de Flanco in colaborare cu Blogal Initiative

Conform comunicatului de presa din data de 5 Septembrie 2016  la acest studiu la care au participat 102 bloggeri printre care si eu s-a stabilit un timp mediu de raspuns cu o secunda mai mare decat timpul propus respectiv 41 de secunde, un timp record zic eu pentru un call center din Romania. Felicitari Flanco pentru rezultat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s