Un vis implinit

In sfarsit am reusit sa ne achizitionam terenul mult visat si sa facem proiectul pentru casa visurilor nostre. A durat mult pana am reusit sa facem rost de banii necesari achizitionarii acestui teren care are toate utilitatile dar care a fost destul de scumpicel pentru ca e situat intr-o zona foarte buna din oras.

Nu este mult dar este suficient cat sa costruim casuta visurilor noastre si sa avem in acelasi timp si o curte si gradina cu flori unde sa ne petrecem linistiti existenta.

Imediat ce am terminat cu actele pentru teren, am vorbit cu o firma specializata pentru proiect, am rezolvat cu toate aprobarile necesare constructiei si acum vom merge sa achizitionam materiale de constructii pentru a ne putea apuca de treaba.

In sfarsit suntem pe punctul de a ne indeplini cel mai arzator vis. In sfarsit vom avea casa noastra exact asa cum am visat-o. Deja o si vad construita si imi vad baieteii alergand in voie prin curte, jucandu-se amandoi sub atenta supraveghere a noastra, a parintilor lor. Deja vad amenajat in curte un leagan pentru ei si un balansoar si hamac pentru noi. Stiu ca toate aceste planuri dureaza pana se realizeaza insa de astazi sunt increzatoare ca totul va fi bine, ca pana la sfarsitul anului casuta noastra va fi ridicata si cu putin noroc ne vom.putea muta in ea.

Abia astept ziua in care ne vom lua la revedere de la bloc. Nu o sa mi se faca dor niciodata de urcat 3 etaje, de vecinii galagiosi si curiosi sau de mirosul urat din baie.

Astazi am cumparat materialele de constructii, maine deja ne apucam de treaba si nu ne vom opri pana cand nu vom reusi sa ne construim acea casa a visurilor noastre. Astazi sunt mai  fericita ca oricand pentru acest vis devenit realitate.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s